Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

A 6 legmenőbb tech-kütyü kutyásoknak

Facebook
Twitter
Pinterest

A következő termékek láttán egyes kutyások a fejüket fogják majd, mások pedig ujjonganak és vadul kattintgatni kezdenek (nyugi, mindenhol lesz link). A technológia elképesztő fejlődését senki nem tudja megállítani és természetesen ez az élet minden területére igaz. Miért pont a kutyások maradnának ki ebből?Igen, igen már kutyázni is lehet ultra modern kütyükkel, alkalmazásokkal.Nézzük meg a 6 legújabb szuperkütyüt:

1. BarkCam (ingyenes)

Személyes kedvenc! A legjobb fotós alkalmazás amit egy gazdi kívánhat magának. Egy sima kamera applikáció, azzal a különbséggel, hogy olyan hangokatad ki, amire a kutyád felkapja a fejét és belenéz a kamerába! Juppie!! Pl: ugatás, kopogás, csengetés, nyávogás, kulcs csörgése stb.. Amint rányomsz a hangeffektre már exponál is a kamera, így pont azt a pillanatot kapja el, amikor a kutyád belenéz a kameraba, ahonnan a hang jött. Aztán persze jöhetnek a filterek, feliratok. (Keresd az App Store-ban)

Kép

2. Petnet Smartfeeder - az okos etetőtál (150 $)

Ez akütyü a megadott időpontokban kiporciózza kutyusodnak a kaját, grammra pontos adagot mér és jelez ha már fogytában van az utánpotlás és töltened kell. Tartozik hozzá természetesen egy okostelefon alkalmazás, ezen lehet beállítani a napi adagokat és a jelzéseket. Egy biztos, ezzel a kütyüvel percre pontos napirendet tarthatsz be.Potom 150 $ -ért a tiéd lehet (kb. 42 000 Ft). Ezen az oldalon egy videót is találsz róla :https://petnet.io/

Kép

3. AKakiporszívó(119,64 $)

Oh igen. Valljuk be, erről azért sokan álmodoztunk már... :) Tehát ez a kis szerkezet felszippantja a kutyagumit és akkora tárolódoboza van, hogy kb. hetente egyszer elég ürítened a zacsiját.Állítólag a legsűrűbb fűből is kiszippantja a végterméket és egyszeri feltöltéssel 50 adagot gyűjthetsz be, fennakadás nélkül. Itt lehet rendelni (Amazon)

Kép

4.Pet Tunes - A kutyarádió (55$)

Ez a kis hangszoró olyan zenét játszik a kutyádnak, ami nyugatatóan hat rá. Elsősorban azoknak a háziállatoknak készítették ezt a kütyüt, akik félnek, szoronganak otthon egyedül és emiatt sokszor rongálnak is. A gyártó szerint tudományosan bizonyított a kis hangszóró hatása, a szeparáló, szorongó kutyákat a gondosan válogatott zene és hangok megnyugtatja. Hm. Ha valaki kipróbálta, írja meg, bevállt -e. Ezt is az Amazonon lehet rendelni, ITT.

Kép

5. ICam - a kutyafigyelő alkalmazás

Ez az alkalmazás kb. ugyanazt tudja mint egy bébifigyelő. A telefonond kamerájának segítségével folyamatosan tudsz közvetíteni adást egy másik készülékre (Iphone, Ipad) Egyet otthon hagysz, beállítod megfelelően és a másik készüléken bárhonnan figyelheted mit csinál a kutyagyerek otthon. Az App Sotre-ból tudod letölteni, részletesebb leírás itt:ICam

Kép

6. Petzi Treat Camera (170 $)

Ha végképp nem tudsz mire költeni kb. 48 000 Ft-ot, akkor már távolból is szórakoztathatod Buksit, sőt! Még jutifalatot is osztogathatsz egy alkalmazáson keresztül. A Petzi nemcsak egy kamera, aminek az "adását" nézni tudod az okostelefonodon, hanem bele is szólhatsz a telefonodon keresztül, odahívhatod a kutyádat és ha okosan, ügyesen odament akkor egyetlen gombnyomással szórhatsz egy kis jutifalatot is neki. Ezen a linken van róla videó is :Petzi

Kép

Kiemelkedően magas, valódi hústartalom, kiváló ár-érték arány. ----›››› Ismerd meg a spanyol OptimaNova tápcsaládot! Klikk a képre

Banner Optimanova
Banner Optimanova

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

április 29

kos 03.21 - 04.19

Azok közé az emberek közé tartozol, akik nagyon...

bika 04.20 - 05.20

Nagyon hatékonyan dolgozol, simán lehagyod a többieket, így...

ikrek 05.21 - 06.21

Hosszú munkafolyamat végére értél, amelyet nem is bánsz,...

rák 06.22 - 07.22

Valami nem a te elvárásaid szerint történik és...

oroszlán 07.23 - 08.22

Bár nem indul túl jól a reggeled, nem...

szűz 08.23 - 09.22

Igyekszel titkolni mások előtt az aggályaidat valamivel kapcsolatban,...

mérleg 09.23 - 10.22

Elég régóta dolgozol valamin, amitől meglehetősen sokat remélsz....

skorpió 10.23 - 11.21

Valaki olyasmivel traktál, ami egyáltalán nem érdekel, de...

nyilas 11.22 - 12.21

Úgy érzed, most vagy a csúcson, sikerült elérned...

bak 12.22 - 01.19

Presztízskérdést csinálsz valamiből, majdhogynem ölre mész azért, hogy...

vízöntő 01.20 - 02.18

A mai nap akadnak majd helyzetek, amelyekben a...

halak 02.19 - 03.20

Komoly feladattal bíznak meg, a pontos szerepedet azonban...

Elolvasom végig Megnézem
Kép

Bumblebee újra eljött

Bumblebee újra eljött

Kép

6 cipő, amivel hamarosan minden bolt tele lesz

Új év, új cipő? A választékot elnézve akár még az is lehet, na jó szinte biztos is, hogy így lesz.

Kép

Íme pár hasznos tipp, hogy ne felejtsd el a jelszavad

Már próbáltál kismillió lehetőséget, de egyik sem működik. Hosszú percek óta bámulod a képernyőt és töröd a fejed, hogy mi lehet az azonosító, ami nem jut eszedbe. Segítünk, hogy elkerüld ezt az idegörlő helyzetet!

Kép

Tükrök tennél a falra? Így helyezd el, hogy menőbb legyen a lakásod

Szeretnéd egy kicsit tágítani a teret az otthonodban? Szereted, ha csillog a fény a falakon? Akkor vegyél néhány tükröt és szereld fel a lakás különböző pontjain.

Kép

Kicsi a szobád? Így válogass bele bútort

Egy kis szoba esetén rendkívül fontos, hogy megtaláljuk a megfelelő bútorokat, melyek tökéletesen passzolnak bele, és még praktikusak is. Lássuk, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe vennünk a bútorok kiválasztása során.

Kép

Így rendezd be a sminkasztalod, hogy időt takaríthass meg reggelente

A napi rutinunknak sok elhanyagolható lépése van, de a fésülködőasztalnál eltöltött percek nem tartoznak bele ebbe a kategóriába. Ez az a hely, ahol a varázslat történik, ahonnan a beauty rutinunknak köszönhetően friss emberként állunk fel, hiába ültünk oda le kómásan, félig nyitott szemmel, a kávénk után tapogatózva.