Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

A legjobb Valentin-napi ajándékok drága kutyusainknak. Mert megérdemlik.

Facebook
Twitter
Pinterest
Ez a fontos kérdés már napok, talán hetek óta nem hagyja nyugodni a lelkes gazdikat. Mivel lepjem meg Valentin-napon a kutyámat? Először is fel a kezekkel, akit amúgy hidegen hagy a Valentin-nap, de a kis szőrőst azért meg kell lepni valamivel… Sokan vagyunk, ugye?

Nézzünk egy két szupercuki ajándékot, amivel Valentin-napon megajándékozhatod életed értelmét. Lesz olyan, aminek valószínűleg gazdi jobban örül majd, de sebaj. Boldog gazdi = boldog kutya. (Személyes kedvenc a cikk végén.)

1. Névre szóló kutyatakaró. Biztos raknak rá szívecskét is, ha szépen kéred. Ha ilyet szeretnél, gyorsan rendeld meg, mert ezek kézműves termékek, egyedi felirattal, 4-5 munkanap alatt készül el. Kosárba, kennelbe, autóba, nagyon sok helyen tudod használni. (Klikk a képre.)

2. Kutyabonbon. Ez a különleges bonbon céklás joghurtba van mártva, ettől ilyen szép piros. Tetejét fekete szezámmag díszíti. Minden bonbon egyesével, kézzel készül! Limitált darabszámban, összesen 50 db készül belőle. (Klikk a képre)

Kép
forrás: Flash Kutyapékség

3. Kapucnis pulcsi kutyának, gazdinak. A Sixfeet kapucnis kutyapulcsija magában is nagyon menő, de a gazdi változatával együtt mindent visz. Simán összeöltözhetsz a kutyáddal, ami sokkal menőbb, mint összeöltözni a pasiddal (pláne, ha most pont nincs :) Visszautalnék a bevezetőre: boldog gazdi = boldog kutya. A kutyahoodie-t 3 színben és 7 méretben rendelheted.

Kép
forrás: Sixfeet dog design

4. Interaktív játék. Biztosan ismeritek már a klasszikus KONG játékot, ez a Goodie Bone egy kicsit extrább változat. A csont két végét pakolhatod tele jutifalattal, onnan kell kivarázsolnia a kutyusnak. Közben rághatja kedvére, a kiváló kaucsuk gumi nem károsítja a fogát és extra strapabíró. Három méretben kapható. (Klikk a képre)

5. Kutya-Gazdi fotózás. Óriási különbség van profi és amatőr fotók között, ezt mindenki tudja. Egy profi kutyafotós olyan képeket készít rólad és kutyádról, ami örök emlék marad. Hidd el, ez tényleg egy életre szóló dolog. Megéri áldozni rá. Fontos, hogy gyakorlott és profi fotóst válassz, például Chikán Erika szuper kutya-gazdi fotókat készít. (Klikk a képre)

Kép
forrás: Chikán Erika Photography

... és a kedvenc:

6. Nyakörv és karkötő szett. A Bol-Dog kutyanyakörvnél már bármelyik nyakörvhöz kérhetsz barátság karkötőt magadnak, így is össze tudsz öltözni a kutyáddal:) A fotón természetesen egy Valentin napi szett, klikk rá további infoért.

+ 1 BONUSZ

7. Egy nap. Ne feledd, a legnagyobb ajándék, amit kutyádnak adhatsz, az a vele töltött időd és a törődésed. Ha teheted, tölts vele egy napot, menjetek kirándulni, játszatok sokat és egyetek hamburget, meg sütit (csak ne csokisat). Lehet pizza is.

Boldog Valentin-napot mindenkinek!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

április 28

kos 03.21 - 04.19

Azok közé az emberek közé tartozol, akik nagyon...

bika 04.20 - 05.20

Nagyon hatékonyan dolgozol, simán lehagyod a többieket, így...

ikrek 05.21 - 06.21

Hosszú munkafolyamat végére értél, amelyet nem is bánsz,...

rák 06.22 - 07.22

Valami nem a te elvárásaid szerint történik és...

oroszlán 07.23 - 08.22

Bár nem indul túl jól a reggeled, nem...

szűz 08.23 - 09.22

Igyekszel titkolni mások előtt az aggályaidat valamivel kapcsolatban,...

mérleg 09.23 - 10.22

Elég régóta dolgozol valamin, amitől meglehetősen sokat remélsz....

skorpió 10.23 - 11.21

Valaki olyasmivel traktál, ami egyáltalán nem érdekel, de...

nyilas 11.22 - 12.21

Úgy érzed, most vagy a csúcson, sikerült elérned...

bak 12.22 - 01.19

Presztízskérdést csinálsz valamiből, majdhogynem ölre mész azért, hogy...

vízöntő 01.20 - 02.18

A mai nap akadnak majd helyzetek, amelyekben a...

halak 02.19 - 03.20

Komoly feladattal bíznak meg, a pontos szerepedet azonban...

Elolvasom végig Megnézem
Kép

Bumblebee újra eljött

Bumblebee újra eljött

Kép

6 cipő, amivel hamarosan minden bolt tele lesz

Új év, új cipő? A választékot elnézve akár még az is lehet, na jó szinte biztos is, hogy így lesz.

Kép

Íme pár hasznos tipp, hogy ne felejtsd el a jelszavad

Már próbáltál kismillió lehetőséget, de egyik sem működik. Hosszú percek óta bámulod a képernyőt és töröd a fejed, hogy mi lehet az azonosító, ami nem jut eszedbe. Segítünk, hogy elkerüld ezt az idegörlő helyzetet!

Kép

Tükrök tennél a falra? Így helyezd el, hogy menőbb legyen a lakásod

Szeretnéd egy kicsit tágítani a teret az otthonodban? Szereted, ha csillog a fény a falakon? Akkor vegyél néhány tükröt és szereld fel a lakás különböző pontjain.

Kép

Kicsi a szobád? Így válogass bele bútort

Egy kis szoba esetén rendkívül fontos, hogy megtaláljuk a megfelelő bútorokat, melyek tökéletesen passzolnak bele, és még praktikusak is. Lássuk, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe vennünk a bútorok kiválasztása során.

Kép

Így rendezd be a sminkasztalod, hogy időt takaríthass meg reggelente

A napi rutinunknak sok elhanyagolható lépése van, de a fésülködőasztalnál eltöltött percek nem tartoznak bele ebbe a kategóriába. Ez az a hely, ahol a varázslat történik, ahonnan a beauty rutinunknak köszönhetően friss emberként állunk fel, hiába ültünk oda le kómásan, félig nyitott szemmel, a kávénk után tapogatózva.