Pofonegyszerű de különleges fogás az avokádóvaj – videó recept
Az avokádóvaj tele van vitaminnal és antioxidánssal, ráadásul kevesebb, mint öt perc alatt elkészül és rendkívül sokoldalúan használható.
Az avokádóvaj tele van vitaminnal és antioxidánssal, ráadásul kevesebb, mint öt perc alatt elkészül és rendkívül sokoldalúan használható.
A fokhagymás vajat nagyon könnyű összedobni, és ha előre betárazol belőle egy-két adaggal, akkor pillanatok alatt feldobhatod vele a legegyszerűbb fogásokat is. Úgyis mondhatnám: kis energiabefektetés neked, de óriási löket az ételeidnek!
Mindenkinek megvannak a maga hétköznapi rutinjai, és praktikái a konyhában, amit vagy maga alakított ki az évek során, vagy hallott valakitől, vagy automatikusan ugyanúgy végzi el ezeket a feladatokat, mint szülei vagy nagyszülei. Néha azért nem árt elfogadni néhány jó tanácsot pár hozzáértőtől, még akkor sem, ha vakon megbízol a szüleidben. Következzenek most azok a tévhitek, amiket a legtöbben rosszul tudnak és csinálnak!
Talán Ön sem tudja, hogy a vaj az egyik legrégebb óta ismert tejtermék. A Biblia elbeszélése szerint Ábrahám a három férfi megvendégelésekor vajat is felszolgált; ugyanígy szerepel a vaj Dávid történetében is. A vajfogyasztás sokáig a jólét szimbólumának számított. (Forrás: Wikipédia)