Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 14.: az Oroszlánok átadhatják magukat a romantikának, a Vízöntőkre új kaland vár

május 6

kos 03.21 - 04.19

Azok közé az emberek közé tartozol, akik nagyon...

bika 04.20 - 05.20

Nagyon hatékonyan dolgozol, simán lehagyod a többieket, így...

ikrek 05.21 - 06.21

Hosszú munkafolyamat végére értél, amelyet nem is bánsz,...

rák 06.22 - 07.22

Valami nem a te elvárásaid szerint történik és...

oroszlán 07.23 - 08.22

Bár nem indul túl jól a reggeled, nem...

szűz 08.23 - 09.22

Igyekszel titkolni mások előtt az aggályaidat valamivel kapcsolatban,...

mérleg 09.23 - 10.22

Elég régóta dolgozol valamin, amitől meglehetősen sokat remélsz....

skorpió 10.23 - 11.21

Valaki olyasmivel traktál, ami egyáltalán nem érdekel, de...

nyilas 11.22 - 12.21

Úgy érzed, most vagy a csúcson, sikerült elérned...

bak 12.22 - 01.19

Presztízskérdést csinálsz valamiből, majdhogynem ölre mész azért, hogy...

vízöntő 01.20 - 02.18

A mai nap akadnak majd helyzetek, amelyekben a...

halak 02.19 - 03.20

Komoly feladattal bíznak meg, a pontos szerepedet azonban...

Elolvasom végig Megnézem
Facebook
Twitter
Pinterest
A szerelmesek napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 14.

KOS (március 21-április 20)

Teljesen biztos vagy benne, hogy kifogástalanul csinálod a dolgod, épp ezért nem csúszhat semmiféle hiba a számításaidba, emiatt szinte már csukott szemmel mész az úton, nem törődve azzal a sok akadállyal, amivel szembe kell nézned. A sikerhez mindenképp elengedhetetlen hozzávaló a magabiztosság, de ne feledd, hogy egy minimális koncentráció nélkül szögre akaszthatod az egészet, hisz ez esetben elég kevés, hogy Te hiszel magadban, ahhoz, hogy végül sikerre vihesd azokat a dolgokat, amelyekről álmodozol, mindenképp tenned is kell értük. Nyisd ki a szemed és cselekedj, amíg lehet! A győzelem rajtad is múlik, ne bízd magad feltétlenül a körülményekre!

BIKA (április 21-május 20)

Nagyszabású terveket szövögetsz, amelyhez ugyan nem kevés áldozatra lesz majd szükséged, ám azt is pontosan tudod, hogy a végén hatalmas sikereket érhetsz el. Mivel azonban a jelenlegi életed teljesen fejre állna, mindenképp alaposan végig kell gondolnod és mérlegelned kell minden kockázatot, mielőtt bármibe is fejest ugranál. Amennyiben elakadnál és nagyon tanácstalan lennél, keress egy számodra pozitív értékekkel bíró, megbízható személyt, aki nálad több élettapasztalattal rendelkezik, mondj el neki minden kételyt, amely jelen pillanatban benned van és hagyd, hogy utat mutasson neked. Csak akkor vágj bele, ha teljesen biztos vagy a dolgodban!

IKREK (május 21-június 21)

Bár mindent előre elterveztél, a hét utolsó munkanapján mégis valaki váratlanul segítséget kér tőled, mely teljesen felborítja a mai programot. Ennek ellenére nagyon szívesen állsz rendelkezésre, mert bár lőttek a a Valentin-napi romantikának, most a helyzet fontossága és a prioritás felülír mindent. Mivel belegondolsz, te hogyan éreznéd magad hasonló szituációban, így nem okoz gondot az, hogy egy perc alatt dönts arról, hogy mész és segítesz. Mivel épp nem küzdesz eget rengető kihívásokkal, szívesen állsz oda megfogni a munka végét. Semmi baj, az igazi szerelemben minden nap Valentin-nap!

RÁK (június 22-július 22)

Nem véletlenül tekintenek rád a többiek úgy minden esetben, mint a két lábon járó megoldókulcsra, te vagy ugyanis az a személy, akire mindenben számítani lehet, aki rendelkezik annyi tapasztalattal, hogy bármilyen nehézségi szintű akadályt le tud győzni, emiatt a környezetedben általános tisztelettel néznek rád. Ma sem alakul ez másképp, olyan szituációt kell megoldanod, amely nélküled és a Te közbeavatkozásod nélkül valószínűleg dugába dőlne és komoly következményekkel járna, mindenkire nézve. Szerencsére pontosan tudod, mit kell csinálnod ahhoz, hogy elkerüljétek a detonációt, a többiek pedig rendkívül hálásak lesznek neked emiatt. Még jó, hogy időben érkeztél!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nehéz hetet zártál, joggal érzed tehát magad teljesen kimerültnek. Mivel szükséged van a töltődésre, erre a hétvégére nem érdemes fárasztó programot tervezned. Olyan kikapcsolódási lehetőséget keres magadnak, amely ahhoz segít hozzá hogy újra töltsd a lemerült energiaraktáraidat, hisz a következő héten ismételten szükséged lesz minden erődre. A passzív pihenés az, amire tehát érdemes alapoznod a hétvégi programot. Egy finom bor társaságában olvass ki egy izgalmas könyvet, menj el a barátaiddal moziba, vagy töltsd a hétvégét a szerelmeddel, távol a civilizációtól, egy hétvégi házban. Hidd el, meglesz a hatása, hisz újult erővel fogod tudni magad belevetni a következő hétbe!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valaki, a környezetedben akaratodon kívül próbál belerántani egy igen kellemetlen szituációba. Neked azonban szerencsére helyén az eszed, nem mész bele tehát olyasféle, rád nézve veszélyes helyzetbe, amiért később komoly felelősséget kellene vállalnod. Pontosan tudod a határaidat, igyekezz tehát ezeken belül maradni és hozd a másik értésére, hogy Te nem leszel a megfelelő partner a saját akarata érvényesítésére. Ha emiatt neheztelne rád, ne bánkódj, hisz ezek szerint csupán fel akart használni valamire.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Egy bizonyos probléma megoldásán dolgozol egész álló nap, ám megéri a sok fáradtság, mert áldozatos munkával ugyan, de sikerül pontot tenned a dolog végére. Ünnepeld meg méltóképp a mai sikert, Valentin-napra készíts a szerelmednek egy finom vacsorát, utána pedig összehújva nézzetek meg együtt egy romantikus filmet. Ezek a napok igazolják vissza számodra, hogy minden bonyodalom ellenére milyen szép pillanatok vannak az életedben, amiért hálás lehetsz a sorsnak! Ma még engedj el minden nehézséget, hisz holnap is ráérsz belevetni magad újra a problémamegoldós játékba.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Nem vagy biztos benne, hogy melyik utat kell választanod ahhoz, hogy a lehető legrövidebb idő alatt, a legkevesebb kockázattal és veszéllyel juss el addig a pontig, amit kijelöltél magadnak. Épp ezért szükséged van most arra, hogy leülj és hideg fejjel végig gondolod, merre kell indulnod. Bízz magadban, a női megérzéseidben, és higgy abban, hogy képes vagy a megfelelő taktikával elérni a célod. Nem lesz baj, de ne késlekedj, mert amit ma megtehetsz, nem érdemes holnapra halasztanod. Ha ugyanis nem indulsz el időben, jó eséllyel lemaradsz a nagy lehetőségről.

NYILAS (november 23-december 21)

Sok mindent kell szem előtt tartanod ahhoz, hogy mindenkit elégedetté téve, hibátlanul be tudj fejezni egy bonyolult feladatot. A nehézsége a részletekben rejlik, emiatt nem lesz olyan egyszerű, mint amilyennek az elején tűnt. Hisz hiába van meg hozzá a megfelelő tudásod és tapasztalatod, így is komoly akadályokat kell megugranod ahhoz, hogy sikerrel abszolváld a kihívást. Koncentrálj, ne hagyd magad kizökkenteni, mert minél inkább eltereled a figyelmed, annál nehezebbé válik a feladat elvégzése! Ez most a prioritás, mely mindennél fontosabb!

BAK (december 22-január 20)

Túl sokat aggodalmaskodsz valami miatt, ami az egész napra rányomja a bélyegét. Nem tud kizökkenteni a sok-sok impulzus sem, amely a környezeted felől érkezik. Attól azonban, mert bezárkózol és nem vagy hajlandó semmilyen programban részt venni, a probléma még nem oldódik meg. Próbáld kicsit félretenni a gondokat és kapcsolódj ki, lehet, hogy akkor jön a megoldás, amikor nem is számítasz rá. Adj egy esélyt magadnak, mert ha begubózol, nem lesz sokkal jobb!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Végre történik valami körülötted, alig várod, hogy újabb és újabb kalandokba vághass. Ne siettesd azonban kész akarva a dolgokat, mert ezzel tudtodon és akaratodon kívül veszélyhelyzetbe sodorhatod magad. Bármennyire is vagy kalandvágyó, a testi épséged mindennél fontosabb, épp ezért tehát kétszer gondold végig, mielőtt egyszer valamibe belevágsz. Csak és kizárólag akkor kezdj neki, ha meggyőződtél róla hogy kellőképp biztonságos. Tanulj, tapasztalj és ésszerűen járd a saját utad!

HALAK (február 20-március 20)

Mindenféleképpen sürgeted a szituációt hogy minél hamarabb pontot tehess a végére. Talán emiatt is lehetséges az, hogy porszem került a gépezetbe, mely váratlan helyzetet okoz. Kétségbeesésedben elkezdesz hibát hibára halmozni, amely persze megnyújtja a folyamatot. Épp ezért tehát sokkal bölcsebben teszed, ha leülsz, felállítod a megfelelő logikai vonal mentén a tervet és aszerint igyekszel mindent végrehajtani. Ha mindent betartasz, nem csúszhat hiba a számításodba. Ha sikerül befejezned időben a feladatot, fesztelenül adhatod át magad a Valentin-napi romantikázásnak.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

május 6

kos 03.21 - 04.19

Azok közé az emberek közé tartozol, akik nagyon...

bika 04.20 - 05.20

Nagyon hatékonyan dolgozol, simán lehagyod a többieket, így...

ikrek 05.21 - 06.21

Hosszú munkafolyamat végére értél, amelyet nem is bánsz,...

rák 06.22 - 07.22

Valami nem a te elvárásaid szerint történik és...

oroszlán 07.23 - 08.22

Bár nem indul túl jól a reggeled, nem...

szűz 08.23 - 09.22

Igyekszel titkolni mások előtt az aggályaidat valamivel kapcsolatban,...

mérleg 09.23 - 10.22

Elég régóta dolgozol valamin, amitől meglehetősen sokat remélsz....

skorpió 10.23 - 11.21

Valaki olyasmivel traktál, ami egyáltalán nem érdekel, de...

nyilas 11.22 - 12.21

Úgy érzed, most vagy a csúcson, sikerült elérned...

bak 12.22 - 01.19

Presztízskérdést csinálsz valamiből, majdhogynem ölre mész azért, hogy...

vízöntő 01.20 - 02.18

A mai nap akadnak majd helyzetek, amelyekben a...

halak 02.19 - 03.20

Komoly feladattal bíznak meg, a pontos szerepedet azonban...

Elolvasom végig Megnézem
Kép

Bumblebee újra eljött

Bumblebee újra eljött

Kép

6 cipő, amivel hamarosan minden bolt tele lesz

Új év, új cipő? A választékot elnézve akár még az is lehet, na jó szinte biztos is, hogy így lesz.

Kép

Íme pár hasznos tipp, hogy ne felejtsd el a jelszavad

Már próbáltál kismillió lehetőséget, de egyik sem működik. Hosszú percek óta bámulod a képernyőt és töröd a fejed, hogy mi lehet az azonosító, ami nem jut eszedbe. Segítünk, hogy elkerüld ezt az idegörlő helyzetet!

Kép

Tükrök tennél a falra? Így helyezd el, hogy menőbb legyen a lakásod

Szeretnéd egy kicsit tágítani a teret az otthonodban? Szereted, ha csillog a fény a falakon? Akkor vegyél néhány tükröt és szereld fel a lakás különböző pontjain.

Kép

Kicsi a szobád? Így válogass bele bútort

Egy kis szoba esetén rendkívül fontos, hogy megtaláljuk a megfelelő bútorokat, melyek tökéletesen passzolnak bele, és még praktikusak is. Lássuk, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe vennünk a bútorok kiválasztása során.

Kép

Így rendezd be a sminkasztalod, hogy időt takaríthass meg reggelente

A napi rutinunknak sok elhanyagolható lépése van, de a fésülködőasztalnál eltöltött percek nem tartoznak bele ebbe a kategóriába. Ez az a hely, ahol a varázslat történik, ahonnan a beauty rutinunknak köszönhetően friss emberként állunk fel, hiába ültünk oda le kómásan, félig nyitott szemmel, a kávénk után tapogatózva.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!