Ne maradj le a JOY-NAPOKRÓL!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok! múlva vége a JOY-napoknak!
Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Sport témájú cikkek

Kép

A kánikulában sem pihensz? 10 hasznos tipp, hogy túléld az edzést

Egész más ám kellemes melegben futni, mint a legnagyobb kánikulában. Persze ha ez az életed része, akkor a tested megszokta a terhelést, de vannak dolgok, amiket ilyenkor sem árt betartani.

Kép

Plank, a legjobb hasizomedzés: de tudod, mennyi ideig kellene kitartanod?

Nemrég egy kanadai nő világrekordot állított be azzal, hogy több órán át tartotta a plank pózt, te viszont örülsz, ha néhány percig képes vagy erre? Most két szakember elárulja, mennyi ideig ellene tartanod az egyik leghatásosabb hasizomgyakorlatot, hogy tényleg legyen eredménye.

Kép

A világ 8 legszuperebb helye, ahol érdemes lefutnod a félmaratont

Elég eltökélt vagy egy félmaraton lefutására? Ráadásul most összekötnéd a mozgást egy egzotikus utazással, városnézésel, netán egy hatalmas bulival? Ha ég benned a kalandvágy, vagy ha csak a világ legszebb helyein szeretnél futni, csekkold, hol lesz erre lehetőséged 2019 második felében, és 2020-ban!

Kép

A legtöbb kilót ledobott híres emberek

Ugye, ha te kezdesz fogyózni, rághatod a gittet, vagyis a puffasztott rizst, kanalazhatsz mellé zacskós salátát. Bezzeg akinek saját séfje van, annak nincs más dolga, csak elofgyasztani a tálcán elétett diétás menüt. Masszőrök, gép kezelések, személyi edző, ésatöbbi, ésatöbbi. Summa summárum, nekik sokkal egyszerűbb dolguk van, mint neked. Mutatjuk mire mennek vele mostanában.

Kép

4 dolog, amit a jógának köszönhetek

A jóga világnapja alkalmából átgondoltam, és most veletek is megosztom, hogy mennyi mindent köszönhetek a jógának, hátha ti is kedvet kaptok hozzá!

Kép

Ma van a jóga világnapja – 5+1 jógás Insta, amit követned kell!

A jóga világnapján álljunk meg egy percre (vagy egy ászanára) és mondjuk köszönetet ennek a csodás mozgásformának. Ha pedig egy kis ihletre vágynál, akkor csekkold ezeket a fantasztikus Insta jógikat!

Kép

Pont a hasi zsírból fogyni – trükkös, de megoldható

Igazából két alapelvet kell követned, ha hasból szeretnél fogyni: kidolgozott, étrendet és fenntartható edzéstervet. Na persze a gyakorlatban mindez hangyányit összetettebb, és azt sem állítjuk, hogy könnyű lenne.

Kép

Hosszú Katinka tudja, hogy mitől lesz még jobb a medencében!

Kicsivel több mint egy év múlva már garantáltan olimpiai lázban fog égni a világ. Hosszú Katinka is gőzerővel készül a tokiói megmérettetésre, és hogy milyen speciális trükköket alkalmaz a felkészülése során, arról a nekünk adott interjúban mesél!

Kép

Te és a futás: lehet, hogy a kapcsolatotok már egészségtelen?

Ha az életed szerves része a futás, akkor ne csodálkozz, ha a tested néha egy kis szünetért kiált, ilyenkor pedig nem állt alaposan átgondolni a köztetek lévő kapcsolatot, hogy a jövőben is tökéletesen "összhangban" lehessetek!

Kép

21 fitnesz mém, ami elég röhejes ahhoz, hogy feldobja a napod

Ha már keményen edzel, próbálsz egészségesen élni úgy, ahogy körülötted senki más és mindenféle módon sanyargatod magad, azért még reméljük képes vagy jót röhögni az egészen!

Kép

Új edzést próbálsz ki? 5 tipp, hogy leküzdd az idegességedet

Edzel, amióta az eszedet tudod, de még mindig izgulsz, amikor új helyre mész sportolni, és számodra ismeretlen edzést próbálsz ki? Ideje leküzdeni a félelmeidet!

Kép

3 dolog, amit 30 éves korod előtt meg KELL tenned az egészségedért!

Húszévesen többnyire a tanulás és a karrier állnak az élet középpontjában, és valljuk be őszintén, de a bulizás sokkal fontosabb ilyenkor, mint az egészséges életmód. Ám ez az időszak is lecseng, így nem nem árt, ha a következő dolgokkal abszolút tisztában vagy még a harmadik X előtt!

Kép

Hello Diaz! Csöndör László a BioTechUSA csapatában

Csöndör László Diaz nevét már az egész ország ismerheti, hiszen a Fluor Tomival közös Wellhello zenekar elnökeként évek óta a hazai popzene csúcsán ad koncerteket országszerte és ontja magából a jobbnál jobb slágereket. Az énekes a táplálékkiegészítőket forgalmazó BioTechUSA márkanagykövete lett.

Kép

David Beckham fiai minden reggel közel 5 km-t futnak az iskoláig - VIDEÓ

David Beckham fiai nem csak az órák után szakítanak időt a sportolásra, hanem az előtt is. Minden elismerés nekik!

Kép

Vajon mi a titkuk? 16 híres ember, akin nem fog az idő

Gyakran halljuk, hogy az egészséges táplálkozás, a mozgás és a jóga milyen jó hatással van a szervezetünkre. Kár is lenne tagadni, de mi van a jó génekkel? Esetleg azzal, hogy egyes hírességek az örök ifjúság titkos elixírjét birtokolják?

Kép

7 komoly hiba, amiket a téli futásaid során soha ne kövess el

A téli futásnak megvan a maga szépsége, viszont sokkal komolyabb odafigyelést és előkészületeket igényel, mint egy klasszikus edzés a tavaszi-nyári szezonban. A következőkre különösen figyelj, ha nem akarsz sűrűn lesérülni és megbetegedni!

Kép

Elképesztően lefogyott Rákóczi Feri

Teljes életmódváltásba fogott Rákóczi Feri, az ország egyik legismertebb rádiósa. Nagyon sikeresen megszabadult minden súlyfeleslegtől.

Kép

Legyőzheti a futás a genetikát, ha valaki depresszióra hajlamos?

Azt tudjuk, hogy amozgás mindenképp jót tesz a testnek, hiszen endorfin, azaz boldogsághormon termelődik a szervezetben. De győzhet a sport a genetika felett, ha szóba kerül a depresszió?

Kép

Mikulások kocognak a Csodalámpa Alapítványért

A legvidámabb karácsonyi hangulatú kocogás érkezik ismét Budapest belvárosába. December 9-én, amikor is már 15. alkalommal vágnak neki a fürdőruhára vetkőzött Mikulások a fagynak és a hónak Budapest utcáin, hogy mosolyt és segítséget hozzanak a súlyosan beteg csodalámpás gyerekeknek!

Kép

Pippa Middleton a 8. hónapban jár, mégis mindig lemegy a konditerembe

Pippa Middleton babája pár héten belül megérkezik, ám ő az utolsó időszakban nem otthon ül, hanem nagyon is aktív életet él!

Kép

Szakértők elárulták, mit sportolj, mikor rossz a hangulatod

Van, hogy te is leharcoltnak érzed magad, és semmihez nincs kedved? Nos, pont olyankor kell rávenned magad egy kis sportra, ami jobb kedvre derít.

Kép

Shape Girl Power hónap - Jelentkezz és engedd szabadjára a női erőt!

2018. júliusában három alkalommal kerül megrendezésre a Shape Girl Power eseménysorozatunk, melynek keretein belül több mozgásforma kipróbálására díjmentesen lehetőséget biztosítunk, mozogjunk együtt!

Kép

Kutatók szerint szuper előnye van annak, ha kardiózás közben rágózol

Gondoltad volna, hogy amikor kardiózás közben rágózol, annak pozitív hatásai vannak az izmaidra? Bizony, egy kutatócsoport meglepő eredményre jutott!

Kép

Tom Brady hét rekordot is megdöntött, mégis rajta röhög a fél világ

17 különböző csúcs dőlt meg a Patriots-Eagles mérkőzésen.

Kép

Mutatjuk, miért puffadsz, és hogyan szabadulhatsz meg tőle

Ez történik a szervezetedben, ha futás után nagyobbnak érzed magad, mint előtte.

Előző oldal
Következő oldal